Freestyle ja BoaterX SM-kilpailut 28-29.5.2011

Rovaniemen Melojat ry järjesti tänä vuonna sekä Freestylen että BoaterX:n SM-kilpailut. Tämä olikin ensimmäinen kerta kun olen mukana kilpailujen järjestävässä organisaatiossa. Yllättävän paljon riittää puuhattavaan noinkin pieneissä kisoissa. Suuret kiitokset suurimman työn tehneelle Nykäsen Tapsalle, jota ilman kisoja ei varmaan olisi pohjoisessa pidettykään. Eipä käy kateeksi Jukolan viestin järjestävää organisaatiota…

Freestylekisa pidettiin lauantaina Torniojoen Kattilakoskella. Kisapaikan suhteen meinasi käydä hulluntuuri ja oli lopulta vain senteistä kiinni etteikö Kattilakosken Ala-aalto olisi toiminut. Lopulta kisat pidettiin Grillikodan hontossa joka, vaikka onkin ihan hyvä pelihontto, ei ehkä kuitenkaan ole sitä mitä Torniojoella pidettävistä kisoista haetaan. Itse kilpailu oli erittäin korkeatasoinen ja tasainen, mikä kertoo suomalaisten freestylemelojien korkeasta tasosta.

Sunnuntaina oli vuorossa BoaterX Raudanjoen Vikakönkäällä. Vikaköngäs on metsähallituksen ulkoilualue, jota on kehitetty monin tavoin. Itse koski osoittautui erittäin hyväksi paikaksi järjestää boaterx -kisoja ja koskeen rakennettu rata saikin paljon kehuja kilpailijoilta. Myös yleisöä oli paikalle eksynyt enemmän kuin melontakisoissa on yleensä totuttu. Vikajärven kyläyhdistys ansaitsee myös kiitokset positiivisesta suhtautumisesta tapahtumaan ja kisabuffan järjestämisestä.

Kuvia freestylekisasta.

Kuvia boaterx -kisasta.

Kisojen järjestelyorganisaatio tuotti myös kisalehden, jota jaettiin paikan päällä ihan paperiversiona. Sähköisen version PDF -muodossa pääsee lukemaan täältä.

Kategoria(t): Melonta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti